Destiny 2 Foutcode Baviaan? Probeer deze 7 snelle oplossingen (2024)

Krijg je de foutcode Baboon Destiny 2 tijdens het spelen? Lees deze handleiding voor meer informatie over de snelle oplossingen.

Foutcode Baboon Destiny 2komt bij veel spelers voor. Dit probleem doet zich voor wanneer het spel geen goede verbinding kan maken met de spelserver. Er zijn echter veel redenen beschikbaar voor de oorzaak van het probleem. Veel gebruikers hebben dit probleem opgelost met een paar eenvoudige oplossingen. In deze handleiding gaan we de oplossingen voor u opsommen die u kunnen helpen bij het oplossen van het probleemFoutcode Baboon Destiny 2. Laten we er dus mee aan de slag gaan.

Wat is foutcode Baboon Destiny 2?

Destiny 2 Foutcode Baviaan? Probeer deze 7 snelle oplossingen (1)

Er zijn veel gebruikers die de foutcode Baboon Destiny 2 hebben gemeld tijdens het spelen van het spel. Defoutcode Baboon Destiny 2zal om verschillende redenen plaatsvinden, die we hieronder zullen opsommen. De belangrijkste oorzaak van de foutcode Baboon Destiny 2 is pakketverlies, onderbreking van de verbinding, enz. Zorg ervoor dat u de redenen controleert om te begrijpen waarom u met deze foutcode wordt geconfronteerd.

  • Netwerkproblemen:Als het netwerk waarmee u bent verbonden niet stabiel is, krijgt u te maken met het probleem.
  • Problemen met de server:De serverproblemen zullen ook resulteren in de foutcode Baboon Destiny 2.
  • Beschadigde of ontbrekende spelbestanden:Als de game niet correct is geïnstalleerd of als er enkele bestanden in de installatiemap ontbreken, is de kans groot dat u met dit probleem te maken krijgt.
  • Systeemapps of apps van derden:Het systeem en apps van derden die op het systeem zijn geïnstalleerd, kunnen ook problemen met het spel veroorzaken, waardoor u mogelijk de foutcode Baboon krijgt. Enkele van de apps die problemen kunnen veroorzaken zijn Windows Firewall en Antivirus.
  • Verouderde updates:Als u dat niet heeft gedaanhet stuurprogramma bijgewerktof Windows, bestaat de kans dat het probleem hierdoor optreedt.

Hoe los ik de foutcode Baboon in Destiny 2 op?

Hier vindt u de manieren waarop u het probleem probleemloos kunt oplossen.

Forceer het spel

Destiny 2 Foutcode Baviaan? Probeer deze 7 snelle oplossingen (2)

Wanneer u met het probleem wordt geconfronteerd, stop dan het spel geforceerd en start het opnieuw. Soms starten de componenten van het spel niet goed, waardoor het probleem zich voordoet. Omdat het probleem optreedt als gevolg van de onderbreking tussen de netwerkverbinding van het spel en de server, kun je dit eenvoudig oplossen door de onderstaande stappen te volgen.

  • OpenTaakbeheer.
  • Ga naar deTabblad Processen.
  • Selecteer deDestiny2.exe-bestanddie loopt.
  • Klik met de rechtermuisknoperop en selecteerEinde taak.
  • Doe dit voor al zijnachtergrond diensten.
  • Nadat je dit hebt gedaan,start het spel opnieuwen controleer of het probleem is opgelost of niet.

Controleer of er een netwerkstuurprogramma-update is

Destiny 2 Foutcode Baviaan? Probeer deze 7 snelle oplossingen (3)

De gebruikers die de foutmelding krijgen, moeten bevestigen of ze de nieuwste netwerkdriver gebruiken of niet. Er zijn veel gebruikers die hebben gemeld dat ze de netwerkstuurprogramma's lange tijd niet hebben bijgewerkt, waardoor ze problemen begonnen te krijgen. Daarom raden wij u aan ervoor te zorgen dat u de nieuwste netwerkdriver gebruikt. Om dit te controleren, moet u de stappen volgen die hierin staan vermeldgids. We hebben ook de onderstaande eenvoudige stappen vermeld, zodat u ze kunt onthouden als u hebt geprobeerd het stuurprogramma bij te werken.

  • OpenApparaat beheerder.
  • Selecteer deNetwerkstuurprogramma.
  • Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de optie vanStuurprogramma bijwerken. Dat is het.

Schakel Windows Firewall uit

Destiny 2 Foutcode Baviaan? Probeer deze 7 snelle oplossingen (4)

Zelfs nadat het stuurprogramma is bijgewerkt, moeten gebruikers die dit probleem ondervinden, proberen de Windows Firewall op hun systeem uit te schakelen. Als u het niet weet, fungeert de Windows Firewall als een muur voor het systeem en blokkeert deze de ontvangst van verdachte reacties voor het systeem. Er zijn kansen dat de Firewall de game heeft geblokkeerd voor het ontvangen van de reacties waardoor u met het probleem wordt geconfronteerd. We raden u daarom aan de firewall uit te schakelen met behulp van de stappen die hierin worden vermeldgids.

Controleer de internetverbindingDestiny 2 Foutcode Baviaan? Probeer deze 7 snelle oplossingen (5)

Het probleem kan ook optreden als er problemen zijn met de internetverbinding op uw systeem. Daarom raden we de gebruikers aan de internetverbinding te controleren waarmee ze zijn verbonden. Je moet de internetsnelheid controleren van de verbinding die je gebruikt.

Als de snelheid laag is, moet u dit repareren. Als u niet weet hoe u de internetverbinding moet controleren,bekijk deze gidsom het tot in detail te begrijpen. Mocht de internetsnelheid laag zijn, dan kan datlees deze handleidingvoor meer informatie over de tips om de snelheid van de internetverbinding te verhogen.

Controleer de serverstatus

Destiny 2 Foutcode Baviaan? Probeer deze 7 snelle oplossingen (6)

Het is ook belangrijk dat de gebruikers op de hoogte zijn van de serverstatus van het spel. Als je het spel probeert te starten terwijl er veel verkeer is en de servers in onderhoud zijn, dan krijg je de foutcode Baboon Destiny 2. De foutcode Baboon Destiny 2 verschijnt ook als er een serverstoring is. van hun kant gebeurt.

We raden u daarom aan de serverstatus van het spel te controleren om er zeker van te zijn dat er geen problemen aan de kant zijn. Alsof er problemen van hun kant aan de hand zijn, kunnen we deze niet oplossen via de genoemde oplossingen.Je kunt de serverstatus van het spel hier controleren. Als er een probleem optreedt met de servers, probeer dan niet de stappen die in deze handleiding worden vermeld, aangezien dit niet zal helpen bij het oplossen van het probleem.

Controleer de integriteit van gamebestanden

Destiny 2 Foutcode Baviaan? Probeer deze 7 snelle oplossingen (7)

Als u nog steeds met het foutcode Baboon Destiny 2-probleem wordt geconfronteerd, bestaat de kans dat dit wordt veroorzaakt door beschadigde spelbestanden of ontbrekende spelbestanden. We raden de gebruikers aan om te controleren of de game ontbrekende of beschadigde bestanden bevat.

Je kunt dit eenvoudig controleren met behulp van de functieControleer de integriteit van gamebestanden. Met behulp van deze functie scant de gamewinkel alle gamebestanden en zoekt naar eventuele problemen daarin. Als er problemen zijn gevonden, zal het deze zelf oplossen. Jij kanbekijk deze handleidingvoor meer informatie over de stappen om deze functie te gebruiken.

Controleer op Windows Update

De gebruikers die met dit probleem worden geconfronteerd, moeten er ook voor zorgen dat ze de nieuwste Windows gebruiken. Als u niet de nieuwste Windows-versie op uw systeem gebruikt, zal dit waarschijnlijk verschillende problemen veroorzaken. Het is dus goed voor u om ervoor te zorgen dat u de nieuwste Windows-versie gebruikt. We raden u aan te controleren op updates met behulp van de onderstaande stappen.

  • OpenInstellingenop uw pc.
  • Ga nu naarWindows Update.
  • Klik opControleer op updates.

Destiny 2 Foutcode Baviaan? Probeer deze 7 snelle oplossingen (8)

  • Als er updates beschikbaar zijn, klik dan opDownloaden en installerenknop.
  • Zodra de updates zijn gedownload en geïnstalleerd, klikt u opStart nu opnieuw opom de wijzigingen toe te passen.
  • Controleer daarna of het probleem is opgelost of niet.

Afsluiten

Foutcode Baboon Destiny 2 komt voor bij veel gebruikers. Vanwege het probleem kunnen gebruikers het spel niet spelen. Het probleem doet zich voor omdat de game geen verbinding kan maken met de server.

Het is echter geen groot probleem waar u zich zorgen over hoeft te maken. In deze handleiding hebben we de stappen vermeld waarmee u het probleem waarmee u wordt geconfronteerd, kunt oplossen. Dat is het voor vandaag.

LEES OOK:

  • 10 manieren om Destiny 2 te repareren blijft crashen op Steam/PC
  • Destiny 2 Xur-locatie vandaag Waar is Xur?
  • Hoe Destiny 2-foutcode Weasel te repareren
  • Hoe Destiny 2 te repareren, vastgelopen bij initialiseren
  • Hoe u de onderhoudsstatus en downtime van de Destiny 2-server kunt controleren
  • Is Destiny 2 platformonafhankelijk? (PC, PS4, Xbox, PS5)
  • 8 manieren om het crashprobleem van Division 2 op te lossen
Destiny 2 Foutcode Baviaan? Probeer deze 7 snelle oplossingen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 5921

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.